Van de Kromme Leek

Kromme Leek

Met Milieukeur, dus duurzaam

milieukeur verdonk broccoliDuurzaamheid is zo langzamerhand een containerbegrip geworden; iedereen verstaat iets anders onder duurzaamheid. Wij  scheppen graag duidelijkheid, zowel voor onszelf als voor de klant. Je kunt tenslotte maar beter weten waar je aan toe bent nietwaar? Om die reden hebben we dan ook gekozen voor het Milieukeur certificeringsprogramma.

Milieukeur heeft een brede benadering van duurzaamheid. Milieu is het belangrijkste aandachtspunt, maar er zijn bijvoorbeeld ook criteria voor dierenwelzijn, biodiversiteit, natuur, landschap en arbeidsomstandigheden.

Bedrijven die zich aan dit programma verbinden worden door een extern bureau gecontroleerd of zij nog aan de eisen voldoen.

Criteria

De criteria bevatten verplichte eisen voor dierenwelzijn en er zijn keuzemaatregelen, waarop een deelnemer een aantal punten moet scoren. De criteria van Milieukeur hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst.
Duurzaam geteeld in de regio Westfriesland

Uit de regio

De producten van Van de Kromme Leek worden geteeld in de kop van Noord-Holland, op de vruchtbare gronden rondom de Kromme Leek

Gegarandeerd 100% kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd

Wij verwerken onze producten onder optimale omstandigheden en staan daarom voor 100% in voor smaak en kwaliteit.

Milieukeur geeft handen en voeten aan onze drive naar duurzaamheid

Duurzaam

Om duurzaamheid binnen ons bedrijf handen en voeten te geven hebben we gekozen om ons te verbinden aan het Milieukeur programma.

Teamwork is juist voor een seizoensbedrijf van groot belang

Teamwork!

Laat me voorop stellen; zonder ons team hadden wij niet kunnen bereiken wat we nu hebben bereikt. Daarom stellen wij met trots een aantal van deze kanjers voor.

Share This